Gratis geleide trancereis / geleide meditatie

Tijdens deze geleide trancereis beleef je een heidense magische reis naar je voorouders. Je ervaart een diepe ontspanning waardoor je jouw verbinding met je  eigen wortels herstelt. Hierdoor ervaar je in het dagelijkse leven rust en kracht. Nieuwsgierig?

Beluister en beleef deze magische reis helemaal gratis. We vinden het fijn om jouw email adres te ontvangen om je af en toe op de hoogte te houden, die kun je hieronder invullen.

  • Gratis
  • Link blijft toegankelijk
  • Je kunt de MP3 altijd beluisteren via deze pagina.

Je hebt GRATIS toegang tot de MP3 van de Stam van de Vos!

Zorg dat je ongestoord kunt luisteren met je ogen dicht (dus niet in het verkeer of tijdens het bedienen van machines). Klik op onderstaande gratis audio (7:42) als je er klaar voor bent.

Veel luisterplezier met de Stam van de Vos

Over de workshops: "Geweldig! Ik heb genoten van de ceremonies heel integer en eenvoudig. Een sfeer van verbondenheid. De uitleg van Dirkje en Martijn waren levendig en begrijpelijk . Ik vond het wel fijn om op Telegram nog een kort resume te lezen wat er allemaal voorbij gekomen is. Ik wilde erop reageren , maar het lukte mij niet behalve dan een "hartje" . Heel veel dank en goed dat jullie de kennis over voorouderverering en Germaans heidendom willen en kunnen overdragen. En dat er nog zoveel op eigen bodem te ontdekken is."